Infrarood verwarming keuken

Warmteshop Lommel

Infrarood Verwarming voor je Keuken, ook met uniek Krijtbordverwarming

Verrijk je keuken en eetgedeelte in Lommel met een doordacht infrarood verwarmingssysteem van Warmteshop Lommel. Afhankelijk van je behoeften en de indeling van je keuken, kun je kiezen om de gehele ruimte of bepaalde zones te verwarmen.

Op koudere dagen bewijst de infrarood verwarming van Warmteshop Lommel zich als een uitstekende keuze voor open keukens, dankzij de snelle en efficiënte opwarming van de ruimte.

Deze infrarood panelen zijn tevens uitmuntend als bijverwarming in verschillende zones, bijvoorbeeld in de keuken of een bijkeuken. Met hun elegante design, slechts 3 centimeter dik, nemen ze minimale ruimte in en behouden ze de esthetische harmonie van je keuken. Een geschikte muur is alles wat je nodig hebt voor de installatie.

Of je voorkeur nu uitgaat naar een standaard paneel of het speciale krijtbordpaneel voor het noteren van berichten, bij Warmteshop Lommel vind je de perfecte oplossing voor een aangename warmte in je keuken.

Gratis offerte

nu aanvragen

Showroom

bezoeken

Infrarood Verwarming Krijtbord

Visualiseer een elegant zwart verwarmingspaneel in je keuken in Lommel, waarop je met echt krijt notities of boodschappenlijstjes kunt schrijven. Het wordt niet alleen een bron van comfortabele warmte, maar ook het centrale punt voor interactie in je keuken. Een slimme thermostaat vergemakkelijkt het beheer van de verwarming, met een eenvoudige app bediening via je smartphone.

Programmeer de verwarmingstijden voor elke dag en waardeer de snelheid waarmee het infraroodpaneel binnen slechts 8 tot 15 minuten op temperatuur komt.

Betreed op een koele ochtend je keuken in Lommel en voel onmiddellijk de comfortabele warmte van het infrarood, terwijl je rustig je ochtendkoffie geniet.

Met een dikte van slechts 2,2 centimeter, is het krijtbordverwarmingspaneel zowel praktisch als stijlvol. Het voegt zich moeiteloos in elke keuken en versmelt warmte, functionaliteit en design op een bijzondere manier.

Financieel Voordeel met Infraroodverwarming van Warmteshop Lommel

De besparing begint niet alleen bij de aanschaf, maar strekt zich ook uit tot de verminderde bijkomende kosten die je normaal zou ondervinden bij de installatie van een traditioneel verwarmingssysteem.

Zeg adieu tegen de ingewikkelde leidingwerken van een standaard CV-systeem. Infraroodverwarming draait op elektriciteit, waardoor een simpele stroomaansluiting al volstaat, dit bespaart zowel tijd als geld.

Een bijkomende bonus van infraroodverwarming van Warmteshop Lommel is het gemak in onderhoud. Geen slijtage door bewegende delen en geen noodzaak voor jaarlijkse inspecties. Traditioneel onderhoud, zoals het bijvullen van water, behoort tot het verleden, wat leidt tot een zorgeloze verwarmingservaring.

Naast een vlotte en ongecompliceerde installatie, blinkt infrarood uit in energie-efficiëntie. Dit resulteert in een aanzienlijke jaarlijkse besparing op energiekosten, waardoor je niet alleen een warm en comfortabel huis hebt, maar ook je portemonnee tevreden houd

Eigenschappen Infrarood Verwarming

Infraroodverwarming onderscheidt zich opmerkelijk van traditionele systemen zoals CV-installaties. In plaats van de lucht te verwarmen, zenden de panelen warmte uit die direct objecten en mensen verwarmt.

  • Gelijke warmteverdeling voor optimaal comfort.
  • Geen luchtcirculatie, wat leidt tot minder rondzwevend stof.
  • Muren die aangenaam warm aanvoelen, creëren een behaaglijke atmosfeer.
  • Voorkoming van condensatie op de muren, voor een drogere woonomgeving.
  • Aangename warmtesensatie, zelfs bij een lagere kamertemperatuur.
  • Beperkte warmteverliezen bij het ventileren van ruimtes.
  • Stille en geurloze verwarming voor een rustige woonomgeving.

Interesse in infraroodverwarming? Neem contact op met Warmteshop Lommel voor deskundig advies. Of bezoek onze showroom waar onze specialisten voor je klaarstaan. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Vraag direct een gratis offerte op

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende offerte