Showroom

Warmteshop Lommel

Wil je onze Showroom bezoeken

Ben je van plan om infraroodverwarming aan te schaffen? Kom dan langs bij Warmteshop Lommel. In onze strategisch gelegen toonzaal kun je diverse modellen van infraroodverwarming van dichtbij bekijken en de kenmerkende warmte zelf ervaren.

We heten je van harte welkom voor een informatieve sessie waarin we je alles uitleggen over de voordelen en duurzaamheid van onze infraroodoplossingen. Twijfel niet om contact met ons op te nemen of direct een offerte aan te vragen voor gepersonaliseerd advies.

Warmteshop Lommel biedt je ook de mogelijkheid om je infraroodverwarming gemakkelijk online te kopen via onze website en e-shop. Hier vind je uitgebreide informatie over de verschillende modellen, inclusief technische specificaties zoals het vermogen. Verken ons assortiment en kies de infraroodverwarming die het beste aan jouw behoeften voldoet.

Gratis offerte

nu aanvragen

Showroom

bezoeken

Infrarood verwarming winkel

Warmteshop Lommel staat voor duurzaamheid, topkwaliteit en een klantgerichte aanpak. Al vele jaren zijn wij de specialist op het gebied van infraroodverwarming, voor zowel binnen- als buitenruimtes. Ons aanbod bestaat uitsluitend uit eersteklas infraroodproducten en bijbehorende accessoires.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van onze infraroodoplossingen? Aarzel dan niet om ons telefonisch te contacteren of ons contactformulier in te vullen voor meer informatie. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Warmteshop Lommel

adres

Telefoonnummer: +32 
Email: info@warmteshop.be

Openingsuren Showroom

Maandag – Op Afspraak
Dinsdag – Op Afspraak
Woensdag – Op Afspraak
Donderdag – Op Afspraak
Vrijdag – Op Afspraak
Zaterdag – Op Afspraak

Unieke Kenmerken van Warmteshop Lommel:

 • Uitmuntende klantenservice
 • Energiek en toegewijd verkoopsteam
 • Altijd voorradig basisassortiment

Voordelen van Infraroodverwarming:

 • Verwarmingstechnologie met hoog rendement
 • Breed inzetbaar en eenvoudig te integreren
 • Modern en stijlvol ontwerp
 • Geruisloze werking zonder onaangename geuren
 • Lange termijn en consistente prestaties
 • Flexibel en eenvoudig te installeren
 • Volkomen veilig met comfortabele warmteafgifte
 • Milieuvriendelijk zonder CO2-uitstoot
 • Vermindert luchtcirculatie, gunstig voor mensen met astma.

Kenmerken infrarood verwarming

Warmteshop Lommel is jouw bestemming voor duurzame en energie-efficiënte infraroodpanelen. Of het nu gaat om het verwarmen van een knusse woonkamer, een modern kantoor of een zakelijke omgeving, met onze infraroodpanelen kies je voor een milieuvriendelijke en kostenbesparende oplossing die je jaarlijks aanzienlijk laat besparen op je stookkosten.

Daarnaast zorgen onze elektrische infraroodpanelen voor een verminderde afhankelijkheid van de steeds schaarser en kostbaarder wordende fossiele brandstoffen. Ons streven? Een warm en behaaglijk interieur zonder dat dit een grote hap uit je budget neemt. Door te opteren voor de infrarood panelen van Warmteshop Lommel, zet je in op duurzaamheid, efficiëntie en een lagere energiefactuur.

Vraag direct een gratis offerte op

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende offerte